Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ερυθρόλευκη» φινέτσα με Πιάτσα, φήμες για Σούλιαγιτς

«Ερυθρόλευκη» φινέτσα με Πιάτσα, φήμες για Σούλιαγιτς

Από την αγορά της Ιταλίας -την οποία εξέτασε εξονυχιστικά ο Ολυμπιακός- θα είναι ο επόμενος προπονητής των «ερυθρολεύκων» με τον πρώην τεχνικό της Γιαστρέμπσκι, Ρομπέρτο Πιάτσα να ετοιμάζεται να δώσει φινέτσα στο λιμάνι! Έντονη φημολογία ότι οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στον Λούκας Σούλιαγιτς.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γιαστρέμπσκι -ο οποίος θα συνατήσει στο λιμάνι τον Ντίμα Φιλίποφ με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα- αναμένεται την Κυριακή στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο 47άχρονος Ιταλός κόουτς πρόσφατα αποδέχτηκε την πρόταση της Γερμανικής Ομοσπονδίας βόλει και εκτελεί χρέη β’ προπονητή στην Εθνική Γερμανίας, κάτι που μεταφράζεται ότι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να κάνει πλάνα εκ του μακρώθεν ενώ στην Ελλάδα θα εγκατασταθεί στα τέλη Οκτωβρίου καθώς τότε τελειώνει το Ευρωβόλεϊ.

Λατρεύει την προπονητική αλλά και την πειθαρχία ενώ είναι… εκρηκτικός κόουτς! Το 1992-1996 ήταν Β προπονητής της Μαξικόνο Πάρμα ενώ από το 1996 ως το 2006 ήταν στη Σίσλεϊ Τρεβίζο δίπλα στον Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Το 2007 πήγε στην Ντιναμό Μόσχας για να επιστρέψει στην Σίσλει το 2009 πρώτος προπονητής και να παραμείνει ως το 2012. Τη σεζόν 2012-13 πήγε  στην Κούνεο από όπου έφυγε το 2014 για την πολωνική Γιαζστρέμπσκι.

Και φήμες για Σούλιαγιτς…

Και αφού ο προπονητής που ήταν το βασικότερο θέμα λύθηκε, ο Ολυμπιακός ψάχνει να κλείνει σιγά σιγά τα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για τον Μαυροβούνιο κεντρικό Λούκα Σούλιαγιτς. Ο πολύ καλός φίλος του Δημήτρη Τζούριτς ακούγεται πως είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών στον Ολυμπιακό για να είναι ο αντι-Γιούρισιτς στο κέντρο του φιλέ.

loukas_mitar