Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή του Ερασιτέχνη

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή του Ερασιτέχνη

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρη, όλων των αθλητών και αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και εκατοντάδων μικρών από τα τμήματα Ακαδημιών του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ευχόμενος και η νέα χρονιά να φέρει τίτλους και διακρίσεις όπως το 2014.

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκοψε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του και μοίρασε ευχές αλλά και δώρα σε μικρούς και μεγάλος αθλητές και αθλήτριες του.

Στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν παρόντα όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδος, ωστόσο αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού από τα δεκάδες τμήματα ακαδημιών που έχει ο Ερασιτέχνης.

Η αίθουσα εκδηλώσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ολυμπιακού κάτι που ικανοποιεί τους διοικούντες της ομάδας που βλέπουν τόσα πολλά παιδιά σε όλα τα τμήματά του…

Κάτι στο οποίο και αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης όταν μίλησε και αναφέρθηκε στα Μέλη του Ολυμπιακού που είναι και οι κύριοι χορηγοί των Ερασιτεχνικών τμημάτων…

Κουντούρης : «Ο Ολυμπιακός πάντοτε στην κορυφή»

No 692908

Ο Μιχάλης Κουντούρης υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Είναι όλα τα τμήματα εδώ, τόσο τα αγωνιστικά όσο και οι ακαδημίες. Έχουμε μια μεγάλη υποχρέωση ως Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να προσφέρουμε γήπεδα και εγκαταστάσεις, ώστε τα παιδιά του Πειραιά και όλων των περιοχών να κάνουν αρχικά αθλητισμό και σιγά-σιγά πρωταθλητισμό. Ως Ερασιτέχνης θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Υγεία και διακρίσεις σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που τιμούν με την ηθική και υλική τους στήριξη το σωματείο μας. Δεν υπάρχει για εμάς μεγάλη δυνατότητα εσόδων και οι κάρτες των μελών είναι η μοναδική μας δύναμη, κάτι το οποίο θέλουμε όλοι να αγκαλιάσουν. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα δουλεύουμε για να είναι ο Ολυμπιακός σε κάθε άθλημα πάντοτε στην κορυφή».

Στην αρχή της «ερυθρόλευκης» εκδήλωσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών  με τους προπονητές των τμημάτων να παραλαμβάνουν το κομμάτι τους από τον Επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τα αγωνιστικά τμήματα των «ερυθρολεύκων»  με την Στέλλα Χριστοδούλου και Κώστα Χριστοφιδέλη να εκπροσωπούν το γυναικείο και ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο Γιάννης Τακουρίδης ανήμερα της ονομαστικής του εορτής είπε να το γιορτάσει περισσότερο, αφού ήταν και ο τυχερός στο τμήμα βόλεϊ καθώς του έπεσε το φλουρί, ενώ από το γυναικείο τμήμα το φλουρί έπεσε στον στατιστικολόγο Φώντα Κρόκο.

Συνολικά 16 ήταν οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί. Οι εννέα από τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού και οι επτά από τα τμήματα των Ακαδημιών.

Οι νικητές των αγωνιστικών τμημάτων ο καθένας εκ των οποίων κέρδισε 300 ευρώ μετρητά ήταν οι: οι Νίκος Δεληγιάννης (πόλο Ανδρών), Γιάννης Τακουρίδης (βόλεϊ Ανδρών), Φώντας Κρόκος (βόλεϊ Γυναικών), Βιργινία Νιαρχάκου (πόλο Γυναικών), Αντωνία Παπουτσάκη (πολεμικές τέχνες), Κωνσταντίνα Παρίδη (πινγκ πονγκ), Μάρθα Μάτσα (Κολύμβηση), Αναστάσιος Τσιάλτας (Κωπηλασία), Ρενάτα Μπολσακοβάιτε (Στίβος).

Οι επτά νικητές των Ακαδημιών κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το RED STORE.  Επίσης όλοι οι τυχεροί κέρδισαν και δωρεάν μαθήματα στην Greek Padel Academy.

Η…υπέρτυχερή της βραδιάς ήταν η αθλήτρια Ρενάτα Μπολσακοβάιτε. H αθλήτρια από το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού ήταν η νικήτρια της κλήρωσης μεταξύ των 17 τυχερών στους οποίους έτυχαν τα φλουριά κερδίζοντας ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι.