BEACH VOLLEY

«Έριξαν άγκυρα» στο «Καράβι» με νίκες (foto)

«Έριξαν άγκυρα» στο «Καράβι» με νίκες  (foto)

Με τέλειες καιρικές συνθήκες και όμορφο θέαμα ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά την περασμένη Κυριακή (30/8) στο “Καράβι” τα τουρνουά ανδρών, γυναικών και μικτό, που φιλοξενήθηκαν στς σύγχρονες εγκαταστάσεις του του Σχoινιά.

karavi_sxoinias_gynaikes

Στο τουρνουά των γυναικών η ομάδα των Έριν και Λορίν Κλάνσι στέφθηκαν πρωταθλήτριες επικρατώντας των Χαλεπάκη – Γεωργιάδη με 2-0 σετ (19-17, 15-12) στον τελικό.

Στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών η ομάδα των Παπακωστόπουλου – Αλεξανδρόπουλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο βάθρο απέναντι στην ομάδα των Μαύρου – Χαλεπάκη με 2-1 σετ (11-15, 15-9, 11-6).

karavi_beach_andres

Στο τουρνουά του μικτού οι Βλαχάκης/Καζάκου επικράτησαν με 2-0 σετ των Χήκα /Ζαμπιάκη και σκαρφάλωσαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

karavi_beach_meikto_vlaxakis

Το “Καράβι” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Χορηγούς, Groupama Ασφαλιστική, Douwe Egberts και Microsoft Lumia καθώς και τους υποστηρικτές Crocs, Quiksilver, Dove, Gala, Juliette Armand, Kopparberg και ΙΝΤΕRSPORT για την πολύτιμη βοήθεια τους και τα πλούσια δώρα που προσέφεραν στους νικητές και στις νικήτριες.