ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έριξε.. καμπάνες ο αθλητικός δικαστής – Νέες κλήσεις σε απολογία

Έριξε.. καμπάνες ο αθλητικός δικαστής – Νέες κλήσεις σε απολογία

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 9ης Φεβρουαρίου 2022 επέβαλε τις παρακάτω ποινές, ενώ δεν έλειψαν τα σωματεία που κλήθηκαν σε απολογία για τις 16/2.

Συγκεκριμένα οι ποινές που επέβαλλε αφορούν στους εξής:

Για τον αγώνα ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ:

Στον αθλητή της ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ TAYLOR HUNT την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής, χρηματικό πρόστιμο των εκατό (100) ευρώ και στο σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ την ποινή της έγγραφης επίπληξης

Για τον αγώνα ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ:

α) Στο σωματείο ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ποινή του αποκλεισμού της έδρας μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και  χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500) ευρώ
β) Απάλλαξε τον Έφορο του ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Γεώργιο Τσολακίδη και το σωματείο ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Παράλληλα το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο Ε.Ο.ΠΕ. κάλεσε τα παρακάτω σωματεία να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα έως την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ..

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΡΕΜΠΟΥΤΖΙΑ, αθλητή ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ και σωματείο ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ για τον αγώνα της 5.2.2022 μεταξύ των ομάδων ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (Β’ Όμιλος/Β’ Ζώνη), για πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται από τα άρθρα 6 παρ. 1 περ. Β1 καθ 14 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ, για πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ..