DARK ROOM

Ερνάντεζ και Ιντάλγκο στον ιερό βράχο της Ακρόπολης (φωτ.)!

Ερνάντεζ και Ιντάλγκο στον ιερό βράχο της Ακρόπολης (φωτ.)!

Ο ένας πράσινος, ο άλλος ερυθρόλευκος, ο ένας “τίγρης”, ο άλλος “λιοντάρι”, αμφότεροι Κουβανοί και φίλοι… ο λόγος για τον διαγώνιο του Παναθηναϊκού Φερνάντο Ερνάντεζ και του ακραίου του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, οι οποίοι φρόντισαν με το “καλημέρα” να επισκεφτούν ένα από τα ιστορικότερα και κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα παγκοσμίως, την Ακρόπολη.

Ο Ερνάντεζ πήγε παρέα με τον συμπαίκτη του Λούκας Ρανγκέλ ο οποίος έχει αναλάβει να του γνωρίσει και όλα τα κατατόπια στην Αθήνα ενώ ο Ιντάλγκο ανέβηκε στον ιερό βράχο οικογενειακώς. Και οι δυο εντυπωσιάστηκαν, νιώθοντας δέος για αυτό που αντίκρισαν, φροντίζοντας να γεμίσουν φωτογραφίες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να διαφημίσουν τη χώρα μας στους χιλιάδες ακόλουθούς τους.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μια καταπληκτική ημέρα. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ευχόμουν να μπορέσω να επισκεφτώ την Ακρόπολη. Τώρα που θα ζήσω σε αυτή την όμορφη πόλη της Αθήνας, το πρώτο πράγμα που είχα στη λίστα μου ήταν να την επισκεφτώ και να δω από κοντά την ιστορία. Απίθανη εμπειρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού.