Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απάντησε… γενικά η ΕΣΑΠ στον Εθνικό Κοζάνης!

Απάντησε… γενικά η ΕΣΑΠ στον Εθνικό Κοζάνης!

Μια εβδομάδα μετά από την είδηση που είχατε διαβάσει στο Volleyplanet.gr σχετικά με το αίτημα του Εθνικού Κοζάνης για τη χορήγηση wild card για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, η ΕΣΑΠ -άγνωστο αν όλα τα μέλη συμφωνούν και προσυπογράφουν- απάντησε με επιστολή. 

Βέβαια η επιστολή δεν κάνει σοφότερη την πλευρά του Εθνικού Κοζάνης και θα έλεγε κανείς ότι περισσότερο αποθαρρύνει την προσπάθεια που μοιάζει σοβαρή αλλά δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Γενικότητες τύπου “ναι μεν… αλλά” και “¨αν προκύψει κάτι…” βγάζουν αν όχι αρνητισμό, μια εμμονική στάση από τη μεριά της ΕΣΑΠ, η οποία στην επιστολή υπενθυμίζει την επιθυμία της να μειωθούν οι ομάδες, ξεχνώντας ότι το πρωτάθλημα 2019-20 πολύ πιθανό να διεξαχθεί με μονό αριθμό ομάδων και φυσικά με ρεπό!

Θυμίζουμε δε ότι υπάρχει απόφαση για 10 ομάδες και αφορά τη σεζόν 2020-2021 ενώ με τη στάση αυτή που διατηρεί η ΕΣΑΠ δικαιώνει τους “καχύποπτους” που από την πρώτη στιγμή της πρότασης του Εθνικού Κοζάνης σχολίασαν ότι είναι ίδια περίπτωση με αυτή της Ροδίων Άθλησις και το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια κατάληξη. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι την αποστολή του ενδιαφέροντος του Εθνικού Κοζάνης  εκτός από την ΕΣΑΠ (15/4), την γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα και στα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας (22/4)… αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν η επιστολή απάντηση προσυπογράφεται από τα μέλη του Δ.Σ. της Volleyleague ή αν έστω έχουν συμφωνήσει έστω και τηλεφωνικά για κάτι τέτοιο. Ουδέν κρυπτόν…