ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΣΑΠ: Τριήμερη παράταση στην ΑΕΚ και κλήρωση στην Καλαμάτα

ΕΣΑΠ: Τριήμερη παράταση στην ΑΕΚ και κλήρωση στην Καλαμάτα
Την παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, μέχρι την Πέμπτη για να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη, αποφάσισε η Ε.Σ.Α.Π., μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στη διάρκεια της έκτακτης Γενική Συνέλευσης της Λίγκας των ανδρών.

Τα μοναδικά θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν την αίτηση της Α.Ε.Κ. για να γίνει μέλος της Ε.Σ.Α.Π. την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2023-24.

1. Αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, χρονικής διάρκειας τριών ημερών (μέχρι και την Πέμπτη 4 Αυγούστου) ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση της Α.Ε.Κ. για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λευτέρης Αρχόντης, Μάνος Μακρής.

2. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.