Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αισιόδοξοι και αποφασιστικοί

Αισιόδοξοι και αποφασιστικοί

Βασίλης Κουρνέτας και Γιάννης Παντακίδης λίγο πριν τον μεγάλο 5ο ημιτελικό της Πυλαίας την Δευτέρα δηλώνουν αισιόδοξοι για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της Α1 υπογραμμίζοντας πως η αποφασιστικότητα και η ψυχολογία θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης.

Η νίκη στην Κυψέλη επανέφερε την αισιοδοξία και την πίστη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εν όψει του τελευταίου ημιτελικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία. Εκεί όπου όπως υπογράμμισε και ο Βασίλης Κουρνέτας θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο.

Ο έμπειρος πασαδόρος αναφερόμενος στον κρίσιμο αγώνα τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δώσουν ακόμη περισσότερες δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

Ο Βασίλης Κουρνέτας μιλώντας για την αναμέτρηση της Πυλαίας τόνισε «Θα πρέπει να καταβάλουμε ακόμη περισσότερες δυνάμεις στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε» και συμπλήρωσε «Μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση η ψυχολογία όλων είναι ανεβασμένη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει τίποτα, ήδη είναι πετυχημένη η πορεία του. Όμως και εμείς ακόμη και αν θεωρητικά ήμαστε το φαβορί να κρατήσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε αποφασισμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο».

Παντακίδης; : «Με ψυχολογία και αποφασιστικότητα»

Στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίστηκε και ο Γιάννης Παντακίδης μιλώντας στην εκπομπή ΣΠΟΡ-ΣΚΟΡ-ΡΕΚΟΡ του ΑΡΤ Fm 90.6.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ δήλωσε «Η πρόκριση είναι στα χέρια μας. Αν εμείς εμφανιστούμε καλά, όπως εμφανιστήκαμε στον 4ο ημιτελικό της Κυψέλης και όπως εμφανιστήκαμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και πως  θα προκριθούμε» και συμπλήρωσε μιλώντας για το που θα κριθεί η πρόκριση τόνισε «Στην ψυχολογία και περισσότερο στο ποιος θα είναι περισσότερο αποφασιστικός. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Προσωπικά πιστεύω πως δεν πρέπει να αγχωθούμε γιατί έχουμε δείξει πως έχουμε καλή ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα. Θα μπούμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος, με πολύ δουλειά και συγκέντρωση για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση»

Όσο για τον κόσμο που περιμένουν στo PAOK Sports Arena υπογράμμισε «Ο κόσμος θέλουμε να μας βοηθήσει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια φέτος στο βόλεϊ, αλλά επειδή θα είναι αρκετός ο κόσμος στην αναμέτρηση της Δευτέρας και τον χρειαζόμαστε για τους τελικούς που πιστεύω πως θα περάσουμε, θα πρέπει να είναι προσεκτικός να μην δώσει δικαίωμα σε κανέναν να τιμωρηθεί η έδρα μας».

Απαντώντας για το υψηλού επιπέδου παιχνίδια που δίνουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στους ημιτελικούς τόνισε «Και τα 4 παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλά, με ανατροπές, καλό θέαμα και πάθος και πιστεύω να είναι έτσι και το τελευταίο παιχνίδι  και βεβαίως να το κερδίσουμε».