Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αισιοδοξία για Σαντορίνη

Αισιοδοξία για Σαντορίνη

Αισιόδοξες για μια καλή χρονιά, γεμάτη νίκες αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Σαντορίνης την επόμενη εβδομάδα δήλωσαν Βλαχάκη και Μαλασαϊ μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στον Άρη.

Οι νίκες στα φιλικά προετοιμασίας έφεραν αισιοδοξία και χαμόγελα για τις «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Λίγο μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας κόντρα στον Άρη τόσο η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, όσο και η Νατζέγια Μαλασαϊ αναφέρθηκαν στο πρωτάθλημα που ξεκινά το επόμενο Σάββατο δηλώνοντας έτοιμες για το ντέρμπι κόντρα στην Σαντορίνη αλλά και την Α1.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά την αναμέτρηση τόνισε  «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, με δυνατά φιλικά και τουρνουά όπως αυτό στην Τουρκιά που μας βοήθησε πάρα πολύ. Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμες για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά ώστε να παρουσιαστούμε ως φαβορί που είμαστε για το πρωτάθλημα. Προσωπικά αισθάνομαι μια χαρά τώρα. Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και νιώθω έτοιμη για μια καλή σεζόν»

Μαλασάϊ: «Θετικά δείγματα…»

Από την πλευρά της η Νατζέγια Μαλασάϊ σχολιάζοντας την φετινή χρονιά που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα δήλωσε  «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και τη φετινή χρονιά. Δείξαμε καλή εικόνα στα Τουρνουά που λάβαμε μέρος. Παίξαμε όλη η ομάδα μαζί και παρουσιάσαμε θετικά δείγματα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...