Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με αισιοδοξία στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Με αισιοδοξία στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Με στόχο να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός όπως και στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Γερμανία όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Φρίντρισχάφεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λίγκ…

Να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λίγκ και αν είναι δυνατόν να φθάσει στην πρώτη του νίκη στον Β Όμιλο θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Φρίνρισχάφεν.

Οι “ασπρόμαυροι” του Ντανιέλε Ρίτσι βρίσκονται από το μεσημέρι στην Γερμανική πόλη, με τον Ιταλό τεχνικό να συνεχίζει τις προπονήσεις το απόγευμα στο ZF Arena FRIEDRICHSHAFEN και να ολοκληρώνεται αύριο το πρωϊ με το “ξεμούδιασμα”.

Ρίτσι : “Αισιόδοξοι και θα δούμε”

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Τετάρτης δήλωσε “Πηγαίνουμε στον επόμενο αγώνα γνωρίζοντας πολύ καλά τον αντίπαλό μας και τις ικανότητές του. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί με μυαλό, όχι μόνο για την βαθμολογία αλλά και για την ικανοποίηση της νίκης.Ας είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι και θα δούμε”

Γκιόν : “Να πάρουμε την εκδίκησή μας”

Αισιοδοξία και καλό κλίμα επικρατεί και στις τάξεις των παικτών με τον Γκιόν Μαρτίνεθ να δηλώνει αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση τονίζοντας “Δεν έχει περάσει αρκετό διάστημα από την τελευταία φορά που τα παίξαμε εναντίον της Φριντρισχάφεν. Πλέον καταλαβαίνουμε το τρόπο και το σύστημά τους. Είναι έμπειρη ομάδα και παίζει πολύ καλά. Πιστεύω ότι και το δεύτερο ματς θα είναι εξίσου ενδιαφέρον, όπως το πρώτο., όχι τόσο επειδή θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την “εκδίκησή” μας, αλλά και γιατί θα υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι αυτό θα μας παρακινήσει όλους ώστε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε τα 3 σετ”.

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ…

Απο εκεί και μετά ο Ολλανδός ακραίος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα υπογραμμίζοντας πως είναι χαρούμενος που παρέμεινε και υποσχόμενος τα καλύτερα για την συνέχεια…

“Προσωπικά είμαι χαρούμενος που η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσω στην ομάδα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί….και αυτό δεν ήθελα να τελειώσει τον χειμώνα” δήλωσε ο Γκιον και συμπλήρωσε “Θα αγωνιστώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος για αυτό το πρωτάθλημα. Τώρα που γνωρίζω ότι θα παραμείνω στην ομάδα, έχω περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση….και πιστεύω ότι η απόδοση μου θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα”.