A2

«Έσπασε» το ρόδι ο Αστέρας

«Έσπασε» το ρόδι ο Αστέρας

Πρώτη νίκη της σεζόν για τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου που επικράτησε 3-0 (25-22, 25-11, 25-15) του Παγγεραγωτικού τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Με το Δήμο Φιλιππάτο στο πρώτο του κοουτσάρισμα αλλά και τον μέχρι πρότινος προπονητή, Γρηγόρη Μαλουσάρη να βρίσκεται στις κερκίδες στηρίζοντας με θέρμη την ομάδα του Αγίου Δημητρίου, ο Αστέρας πήρε τους πρώτους του βαθμούς στον πρώτο όμιλο της Α2.

Στο πρώτο σετ, ο Παγγεραγωτικός δυσκόλεψε τις γηπεδούχες (15-16) με τον Αστέρα να βρίσκει λύσεις και να έχει υπομονή στο τέλος του σετ για να πάρει προβάδισμα ε μπλοκ της Μαλουσάρη προβάδισμα με 1-0 σετ. Δεύτερο και τρίτο σετ ήταν μονόλογος για τον Αστέρα που είχε βρει ρυθμό χωρίς οι φιλοξενούμενες να μπορούν να βρουν λύσεις για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στις κερκίδες παρακολούθησαν το ματς ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Βέλιμπορ Ιβάνοτς μαζί με τον έφορο της ομάδας Πάρη Ευαγγελίου, αλλά και τον Γιάννη Λάιο, που δεν θα μπορούσε να λείψει από το ντεμπούτο στον πάγκο του παλιού του συνεργάτη, Δήμου Φιλιππάτου.

Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Φιλιππάτος): Αντούβα, Φραγκιαδάκη, Μάλουσάρη Ζ,, Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ο., Παπαδάκη (λ)

Παγγεραγωτικός (Γιακουμής): Βογιατζή Ε., Τσοχατζή, Μαλιγκάνη, Νούσια, Βογιατζή Μ., Βουβούλη, Μπογιατζή (λ), Σταυρουλάκη

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...