ΑΓΩΝΕΣ

Έσπασε το «ρόδι» ο Πανναξιακός

Έσπασε το «ρόδι» ο Πανναξιακός

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανναξιακός απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου καθώς με το 3-0 ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και έπιασε τις “ερυθρόλευκες” στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο ντεμπούτο της Ρόουμπ Έννις ο Πανναξιακός πανηγύρισε τη νίκη και με το “καθαρό” 3-0 κατέκτησε ένα πολύτιμο 3ποντο που δίνει ψυχολογία στην ομάδα των Κυκλάδων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πάτρικ Φόγκελ με την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ισοβαθμεί πλέον με τον Αίαντα Ευόσμου στους 5 πόντους αλλα υπερτερεί σε αυτή μιας και μετρά δύο νίκες απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-19, 25-20)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Πάτρικ Φόγκελ): Μανάι, Καραφουλίδου, Φλιάκου, Λόου, Έννις, Λιάγκη / Αντωνακάκη (λ), Ορφανού, Μητακίδου, Βαλληνδρά.
ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Κώστας Παπαδημητρίου): Νταντούλα, Χαμαλίδου, Πήττα, Παπαδοπούλου, Χαντζή, Θεοδοσίου Λ. / Θεοδοσίου Β. (λ), Μότσιανου (λ), Πιτσιγκώνη, Σαχανίδου.
*Σε λίγο θα είναι διαθέσιμο το στατιστικό…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εύη Φλιάκου (Πασαδόρος Πανναξιακού): «Ήταν σημαντικό τρίποντο. Παίξαμε αρκετά καλά και βοήθησαν σε αυτό όλες οι κοπέλες. Ήταν μία μεγάλη ανάσα βαθμολογικά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που πρέπει να νικήσουμε».

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Αίαντα): «Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν είχαμε καλό ρυθμό και δεν μπορέσαμε να μπούμε καθόλου στο κλίμα της αναμέτρησης, εκτός από το τρίτο σετ, όπου κάποια λάθη δικά μας έδωσαν τελικά μια εύκολη επικράτηση στον Πανναξιακό. Πιστεύω σε αυτά τα κορίτσια, θα πάμε μέχρι τέλος μαζί τους και θα παλέψουμε».