ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Ανακοίνωση για αναβολή αγώνων

ΕΣΠΕΔΑ: Ανακοίνωση για αναβολή αγώνων

Η ΕΣΠΕΔΑ μετά από απόφαση της ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε στα σωματεία της Δυτικής Αττικής την αναβολή των πρωταθλημάτων παμπαίδων – παγκορασίδων για το Σαββατοκύριακο 26-27/3 λόγω της παρουσίας αθλητών και αθλητριών στο φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών και ζητάει από τις ομάδες να επικοινωνήσουν μαζί της, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.

Αναλυτικά το κείμενο- ανακοίνωσης της διοργανώτριας αρχής:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. με σημερινό έγγραφο που μας εστάλη επιβάλλει «την υποχρεωτική αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των πρωταθλημάτων Παμπαίδων – Παγκορασίδων, για το Σάββατο 26/3 και την Κυριακή 27/3 και μέχρι ώρα 14.00»

Παρότι αυτή η απόφαση μας δυσκολεύει αφάνταστα στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας, σας παρακαλούμε όπως όλους τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββάτου 26/3 και της Κυριακής 27/3 (που έχουν οριστεί μετά τις 14.00), τους ορίσετε όλους για την Κυριακή 27/3 με ώρα έναρξης μέχρι 14.00 ή σε συνεννόηση με το άλλο διαγωνιζόμενο σωματείο σε άλλη ημερομηνία και μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι αύριο Τετάρτη 23/3  και ώρα 12.00.

Δυστυχώς αυτό θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα, καθώς το Σαββατοκύριακο τελειώνουν οι Α΄ φάσεις των περισσότερων πρωταθλημάτων παγκορασίδων και δυσχεραίνει την ομαλή συνέχισή τους, με τη βεβαιότητα ότι πάμε για ορισμό μιας ακόμη διπλής αγωνιστικής σε κάποιο από τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συνεργασία σας, ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλείται, για την οποία δεν ευθύνεται η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α»