ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Έκοψε την πίτα της η Ένωση Ιλίου

ΕΣΠΕΔΑ: Έκοψε την πίτα της η Ένωση Ιλίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/1) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γ.Κακούρης στο Ίλιον, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από γονείς και αθλητές/τριες του συλλόγου.

Παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και οι χορηγοί τους οποίους και ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά τους, η διοικηση της Ένωσης.

Enosi iliou 044444Enosi Iliou 02222222

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία για μια ακόμη χρονιά του Δημάρχου της πόλης του Ιλίου, κ. Νικόλαου Ζενέτου και τα ένθερμα λόγια που χρησιμοποίησε για την πορεία του συλλόγου, ενώ δεν θα μπορούσε ο σύλλογος να μην ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά την στήριξη που προσφέρει ο Δήμος, τόσο οικονομική, όσο και υλική παραχωρώντας εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλές άλλες πόλεις στην χώρα.

Enosi Iliou omadiki-0001Enosi Iliou 00002

Τιμήθηκαν ο καταξιωμένος αθλητικός συντάκτης, αλλά φίλος και δημότης Ιλίου, Κώστας Νικολακόπουλος, χορηγοί του συλλόγου, που στηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης Ιλίου, πολλοί αθλητές και αθλήτριές που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και οι δύο μικρότεροι σε ηλικία αθλητές, ένα αγόρι από το μπάσκετ κι ένα κορίτσι του βόλεϊ γεννημένα το 2012 και 2011 αντίστοιχα.

Enosi Iliou 033333333Enosi Iliou panigyria