ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ:’Εκοψε την πίτα του ο Αστέρας Νίκαιας

ΕΣΠΕΔΑ:’Εκοψε την πίτα του ο Αστέρας Νίκαιας

Μέσα σε όμορφο κλίμα και με την ευχή οι επιτυχίες να συνεχίσουν, ο Αστέρας Νίκαιας έκοψε το βράδυ της Τετάρτης τις πρωτοχρονιάτικες πίτες του.

Asteras nikaias 02222

Ήταν όλοι εκεί! Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας και των Κορασίδων, προπονητές, διοίκηση, αλλά και οι γονείς έδωσαν το παρών και επιβεβαίωσαν με πράξεις το μεγαλύτερο κατόρθωμα αυτής της ομάδας, το οικογενειακό της κλίμα!

Asteras nikaias 044444

Η διάθεση όλων ήταν πολύ ανεβασμένη ενώ υπήρξε αγωνία για το ποιος θα είναι ο τυχερός με το φλουρί! Στην πίτα της γυναικείας ομάδας η τύχη χαμογέλασε στην έδρα του συλλόγου, στην πίτα των Κορασίδων το φλουρί κέρδισε η Αγγελίνα Γεωργοπούλου και στον γονέων ο Παναγιώτης Καρούμπας.

«Εύχομαι η χρονιά που ήρθε να είναι για τον Αστέρα, όπως αυτή που έφυγε και ακόμη καλύτερη! Το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να διατηρήσουμε το όμορφο κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά και να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών για την ομάδα μας», τόνισε αμέσως μετά ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Νίκαιας, Μιχάλης Μαθιουδάκης!

Asteras Nikaias 033333

Με ανάρτηση του στο f/b ο Αστέρας Νίκαιας ευχαρίστησε:

«Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, αλλά και Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Μαθιουδάκη Ιωάννη για την ευγενική τους κίνηση να μας κάνουν δώρο τις βασιλόπιτες!»

Mathioudakis mixalis Asteras-098765