ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

EΣΠΕΘΡ: Τρίτη θέση για τους παμπαίδες του Άθλου

EΣΠΕΘΡ: Τρίτη θέση για τους παμπαίδες του Άθλου

“Γλυκιά”εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι παμπαίδες του Άθλου Ορεστιάδας με 1-3 από τον Εθνικό
Αλεξ/πολης στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΠΕ Θράκης και Aνατολικής Μακεδονίας διότι παρά την ήττα, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Ήταν ένας αγώνας ντέρμπι όπου οι αθλητές και των δύο ομάδων έβγαλα καταπληκτικές άμυνες και πήραν πόντους από φοβερές επιθέσεις.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο ώσπου ο Εθνικός πήρε μια διαφορά τριών πόντων την διεύρυνε έως το τέλος του σετ και  το κέρδισε με 21-25 κάνοντας το 0-1 για τον Εθνικό.

Athlos pampaides 022222

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Άθλου είχε μια μικρή διαφορά στο σκορ αλλά ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει έως το 23-23  κάπου εκεί όμως το σετ πήγε στον Άθλο με 25-23 και το σκορ έγινε 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο Εθνικός κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας έως και πέντε πόντους στο 16-21, η ομάδα του Άθλου όμως κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 21-21 στα κρίσιμα σημεία όμως ο Εθνικός κατάφερε να περάσει μπροστά και να πάρει το τρίτο με 22-25 και το σκορ έγινε 1-2 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άθλου κατάφερε να ξεφεύγει στο σκορ με δύο και τρεις πόντους διαφορά αλλά στο 20-18 ο Εθνικός πέρασε μπροστά με 22-23, ο Άθλος ισοφάρισε σε 24-24 και τελικά ο Εθνικός παίρνοντας άλλους δύο πόντους πήρε το τέταρτο σετ με 24-26 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

Athlos pitta-890000

Οι παίκτες του Άθλου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις καιέδειξαν ότι παρά το ότι
πρόκειται για μια ομάδα ούτε δύο ετών φέτος κατάφεραν να πλασαριστούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο προπονητής των παμπαίδων του Άθλου Κος Χουσίδης δήλωσε στο τέλος ευχαριστημένος από την
φετινή προσπάθεια των αθλητών του και ότι η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι επιτυχία.
Η ομάδα του Εθνικού πήρε την τέταρτη θέση.

Στο τέλος του αγώνα έγινε η βράβευση των παικτών του Άθλου για την τρίτη θέση.Τα μετάλλια τους έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θράκη Κος Κεμανετζής και το  μέλος τηςΕΣΠΕ Θράκης Κοs Χατζηπαναγιώτου.

Στο    παλιό   κλειστό   τον    αγώνα    παρακολούθησαν  60 φίλαθλοι. Από την πλευρά του Άθλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς για την φετινήαγωνιστική περίοδο του τμήματος παίδων και παμπαίδων οι οποίοι είναι οι εξής:Caramello,ποδήλατα Κεραμιτσης,Kirgidis Foods, ΠΙ & ΦΙ,Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης,HLEKTROEXPRESS,Φροντιστήριο αγγλικών Παπαδοπούλου Αργυριάδου.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον ιατρό Κο Παπανδρεόυ Αθανάσιο για την συνεχή παρουσία τουστους αγώνες μας και το ΕΚΑΒ επίσης για την παρουσία του στους αγώνες μας.

Μετά τον αγώνα οι παίκτες του Άθλου μαζί με τουςπροπονητές τουςΚο Χουσίδη Θεόδωρο και
Κουβράκη Χρήστο και τους εφόρους του τμήματος των παμπαίδων δείπνησαν στην πιτσαρία Ο
ΓΙΑΝΝΗΣ η οποία είναι χορηγός της ομάδας του Άθλου και τον ιδιοκτήτη της οποίας Κο
Καμπάδαη Κων/νο.