DARK ROOM

«Κεράκια» στην Καλντέρα, με πριμ για… κερασάκι!

«Κεράκια» στην Καλντέρα, με πριμ για… κερασάκι!

Με μία όμορφη τούρτα ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά» τα κορίτσια της Σαντορίνης στην 29χρονη συμπαίκτρια τους Ζένια Τσβέτκοβα, με την διοίκηση να προσθέτει το δικό της… κερασάκι!

Την ώρα που οι περισσότερες παίκτριες της Σαντορίνης απασχολούσαν την Ζένια συζητώντας στο τέλος της χθεσινής προπόνησης περί… ανέμων και υδάτων,  Αρτακιανού και Μεταξά έφεραν με άκρα μυστικότητα το δώρο-έκπληξη για την Λετονή κεντρική.

Στη θέα του… γλυκύτατου «ποντικιού» η Τσβέτκοβα ξετρελαμένη ευχαρίστησε τις συναθλήτριες της για τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη τους,  ενώ οι πιο ανυπόμονες , κραδαίνοντας στα χέρια… φονικά κουταλάκια, διέκοψαν το συγκινητικό οικογενειακό κλίμα,  δίνοντας το σύνθημα για επίθεση… α’ χρόνου στην ολόφρεσκη τούρτα.

Συγκινημένη η γαλανομάτα μπλοκέρ της Σαντορίνης ανταπέδωσε στα social media την αγάπη της γράφοντας στο Facebook  “happy bday to meeee!!! Thank you girls!!!! Love you!!!”

Το “κερασάκι” όμως στην όμορφη αυτή στιγμή, ήταν το ετεροχρονισμένο σημαντικό χρηματικό πριμ της διοίκησης για τους αγώνες  με Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο, που πέρα από την… γενεθλιάζουσα Τσβέτκοβα, σκόρπισε ικανοποίηση και στις υπόλοιπες κοπέλες.

Μια κίνηση των διοικούντων του ΑΟ Θήρας, με διττή ερμηνεία, αφού πέρα από ένδειξη ικανοποίησης που υπάρχει για την ατμόσφαιρα και το καλό κλίμα στην ομάδα του Οικονόμου, έχει ασφαλώς και το χαρακτήρα… τονωτικής ένεσης, εν όψει του προσεχούς ντέρμπι των Κυκλάδων με τον φιλόδοξο φέτος Πανναξιακό.