Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εθνικός = Α1 (photo)

Εθνικός = Α1 (photo)

Η ιστορία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στηρίζει το μέλλον της ομάδας και με βασικό σύνθημα το «Εθνικός =Α1» οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισαν την μικτή ομάδα παλαιμάχων του Έβρου σε ένα παιχνίδι το οποίος ξύπνησε μνήμες, αλλά ταυτόχρονα έστειλε και μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στην «οικογένεια» των «κυανόλευκων».

Μουστακίδης, Κασαμπαλής, Κούτρας, Σιδηρόπουλος, Ανδραβίζος, Δημητριάδης, Δήμητσας, Παπάζογλου, Κώστας και Χρήστος Κίτσιος,  Καβαρατζής μαζι με τους Αγγελίδη, Αρχοντούδη, Αρχοντίδη, Βλασακίδη, Ζήκα, Μαρίνο, Πασαλίδη, Τασιούλη, Χρηστουηλία και Χουσίδη ξαναμπήκαν στο γήπεδο δίνοντας τον δικό τους αγώνα στήριξης προς τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να συμμετάσχει στην Volleyleague.

filiko_palaimaxon_ethnikou_9_2019

Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούνταν δεδομένο, σήμερα αποτελεί ερωτηματικό και ένα προσωπικό στοίχημα για την διοίκηση του ΤΑΑ που δίνει την δική του μάχη προκειμένου να κρατήσει «ζωντανή» την ομάδα.

Πριν τον αγώνα- αλλά και κατα την διάρκειά του -στο γήπεδο υπήρχε κουτί για την οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για τη φετινή χρονιά.

filiko_palaimaxon_ethnikou_2_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_1_2019

Το παρών στον αγώνα παλαιμάχων έδωσε και η Βουλευτής Έβρου και φανατική φίλαθλος του βόλεϊ Νατάσα Γκαρά.

Το παρελθόν έπαιξε για το μέλλον, ωστόσο το παρόν παραμένει ζοφερό στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το φιλικό παλαιμάχων του Έβρου μπορεί να έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας, ωστόσο η παρουσία ελάχιστων φίλων της ομάδας προβληματίζει και κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή της διοίκησης.  Ευχή και ελπίδα όλων είναι η ομάδα να ξεπεράσει τα εμπόδια και να καταφέρει να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα δίνοντας συνέχεια στην παράδοση της Θράκης και του Νομού στο άθλημα… 

filiko_palaimaxon_ethnikou_6_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_5_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_7_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_8_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_3_2019 filiko_palaimaxon_ethnikou_4_2019

FOTO CREDIT : Θοδωρής Μαυρίδης