Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης : Η ιστορία στηρίζει το μέλλον

Εθνικός Αλεξανδρούπολης : Η ιστορία στηρίζει το μέλλον

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τις ημερομηνίες κάνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει κλείσει τα ανοικτά μέτωπα και να καταθέσει ολοκληρωμένο τον φάκελο αδειοδότησής της προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αρωγός στην προσπάθεια του «κυανόλευκου» ΤΑΑ οι παλαίμαχοι του Έβρου που την Κυριακή διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ΤΑΑ προκειμένου να «κρατηθεί» στην Volleyleague.

Η κατάσταση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης βρίσκεται πλέον σε  οριακό σημείο, καθώς η ομάδα του Έβρου καλείται ως τις 3 Σεπτεμβρίου να βρει τις λύσεις στον φάκελο αδειοδότησής της και να  πάρει την σχετική έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μπροστά στο φάσμα της καταστροφής έστω και την ύστατη ώρα οι παλαίμαχοι του Έβρου κινητοποιήθηκαν και την Κυριακή θα δώσουν φιλικό παιχνίδι για την στήριξη και ενίσχυση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ένα φιλικό που θα συγκεντρώσει όλες τις μεγάλες μορφές που ανέδειξε το βόλεϊ του Έβρου, με την ελπίδα πως οι «κυανόλευκοι» θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να συμμετάσχουν κανονικά στην Volleyleague.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στο γήπεδο θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με στόχο την άμεση στήριξη των «κυανόλευκων».  

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων του Έβρου

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οσοι αγαπούν το βόλει και τον Εθνικό να είμαστε εκεί

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η ιστορία του Βόλεϊ στηρίζει το μέλλον του Βόλεϊ .

Οι παλαίμαχοι του Βόλεϊ του Έβρου με βασικό κορμό τους παλαίμαχους παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ καλούν τον φίλαθλο κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 κι ώρα 11:00 π.μ. σε μία εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του ΕΘΝΙΚΟΥ. Οι παλιές δόξες του αθλήματος πρωτοστατούν στην στήριξη του βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ στις κρίσιμες στιγμές που περνά δείχνοντας στους νεώτερους και θυμίζοντας στους παλαιότερους πως η ομάδα πρωταγωνιστεί στην Α1 εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Θα πατήσουν και πάλι στο παρκέ σε ένα φιλικό αγώνα που εύχονται να αποτελέσει την απαρχή της επιστροφής των φιλάθλων του ΕΘΝΙΚΟΥ στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ του βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι ο πνεύμονας κι η καρδιά της ομάδας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...