Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ετοιμάζει Μπέμε ο Ολυμπιακός

Ετοιμάζει Μπέμε ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από  μια ακόμη μεγάλη μεταγραφική κίνηση που θα τον κάνει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του 32χρονου διεθνή Γερμανού κεντρικού Μάρκους Μπέμε.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Volleyleague και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» φροντίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεζ να έχει ότι καλύτερο στην διάθεσή του.

Με δεδομένο πως η πρόταση της Ομοσπονδίας για  4 ξένους ή 5 κοινοτικούς αναμένεται να επισημοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά το δικαίωμα να προσθέσει έναν ακόμη κοινοτικό στους ήδη υπάρχοντες  Οϊβάνεν, Αλεξίεφ, Ντρζίζγκα και Ράουβερντνικ.

beme-2 beme-1

Έτσι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι με την επισημοποίηση της απόφασης της ΕΟΠΕ για 5 κοινοτικούς να προσθέσουν στο φετινό τους ρόστερ τον θηριώδη κεντρικό Μάρκους Μπέμε ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες στην Πολωνία κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας την 2η θέση με την Γερμανία.

Ο ύψους 2.11 Μπέμε αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών των «πάντσερ» στην Πολωνία και  μάλιστα αναδείχθηκε μέλος στην καλύτερη 6άδα της διοργάνωσης όντας ο δεύτερος καλύτερος μπλοκέρ της διοργάνωσης.

Ο Μπέμε τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Πολωνία και την Cuprum Lubin, ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Φρίντρισχάφεν και Χάκινγκ, ενώ εκτός από το πολωνικό πρωτάθλημα έχει παίξει και στην Ιταλία (Αλτοβέρε) και στην Τουρκία (Φενέρμπαξε).