ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έτοιμη η Pre League

Έτοιμη η Pre League

Μετά από μία περίοδο όπου η Ομοσπονδία, σε συνεργασία πάντα με τα σωματεία μέλη της, προσπάθησε να διοργανώσει τα πρωταθλήματα της με τέτοιο τρόπο που θα βοηθούσε στην επιβίωση των σωματείων και του αθλήματος, ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα στις συλλογικές διοργανώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπ όψιν και την επιθυμία των ομάδων, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της Pre League τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Pre League θα αποτελεί μια ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ της Volleyleague και της Α2 Ανδρών και της Α1 και Α2 Γυναικών αντίστοιχα.

Θα απαρτίζεται από 12 ομάδες (τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες) και θα διεξαχθεί υπό την προϋπόθεση ότι θα δεχθούν τη συμμετοχή τους οι ομάδες που θα κερδίσουν αυτό το δικαίωμα με βάση τη βαθμολογική τους κατάταξη στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών 2016-2017 και Α2 Γυναικών 2016-2017.

Ο τρόπος συγκρότησης της Pre League Ανδρών και Pre League Γυναικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ταυτόχρονα με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.