LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ, με σύνθεση ανάγκης ο Άρης

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ, με σύνθεση ανάγκης ο Άρης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (11/10, 19.00) με τον Άρη για την πρώτη φάση το Λιγκ Καπ στο PAOK Sports Arena σε μια αναμέτρηση που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ντέρμπι.

Και αυτό γιατί μπορεί ο Δικέφαλος να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση αλλά ο Άρης θα κατέβει με σύνθεση ανάγκης αφού οι έμπειροι αθλητές του δεν έχουν υπογράψει συμβόλαια λόγω διοικητικών εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ και έτσι θα παρατάξει την εφηβική ομάδα με προπονητή τον Απόστολο Ναλπάντη αντί του Γιάννη Μέλκα.

Στον ΠΑΟΚ περίμεναν την αναμέτρηση ως ένα δυνατό κρας τεστ αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό, Νικολάι Ζελιάσκοφ οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα αλλά και… σεβασμό τον αντίπαλο:
«Περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα αποτελούσε για εμάς , παρά και την απουσία των Κουβανών, ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει ωστόσο να αποδεκτούμε το πρόβλημα που προέκυψε και από την πλευρά μας να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τους νεαρούς αθλητές που θα παίξουν απέναντι».

Κυριακή 11 Οκτωβρίου
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ – Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Επόπτες: Μαυρίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Βάμβα. Παρατηρητής: Βανδώρος