Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έτοιμος για…ρεβάνς ο Μίλωνας κόντρα σε ΟΦΗ

Έτοιμος για…ρεβάνς ο Μίλωνας κόντρα σε ΟΦΗ

Σε ένα παιχνίδι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ο Μίλωνας υποδέχεται τον ΟΦΗ (3/4, 16:30, Live Streaming V.L.) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β γύρου των Play-out της Volleyleague.

Την ευκαιρία να «ρεφάρει» για την ήττα του Α γύρου θα έχει στη Νέα Σμύρνη ο Μίλωνας κόντρα στον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται εκ νέου στα Play-out σε έναν αγώνα που όπως και αυτός του α γύρου δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία.

«Θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τρεις καλές εμφανίσεις. Πήραμε μαθήματα από τους αγώνες του Α΄γύρου και περιμένω να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα ειδικά όταν αποκτούμε προβάδισμα στο σκορ. Δουλέψαμε αναλύσαμε πολλά και πάμε για να πάρουμε και τα αποτελέσματα», είπε ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει την χρονιά με τις καλύτερες των εντυπώσεων και ο τεχνικός του Άκης Φλαούνας τόνισε «Τα παιχνίδια θα τα δούμε με την ίδια διάθεση με τα προηγούμενα. Είναι ευκαιρία για μας να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να επαναλάβουμε ότι συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ – ΘΕΣΕΙΣ 5-8

4η αγωνιστική – Σάββατο 3 Απριλίου 2021

16:30 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Ο.Φ.Η.

19:30 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

5η αγωνιστική – Κυριακή 4 Απριλίου 2021

17:00 (Live Streaming V.L.): Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

19:00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

6η αγωνιστική – Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

17:00 (Live Streaming V.L.): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Ο.Φ.Η.

19:00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

*Δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα