ΔΙΕΘΝΗ

Έτσι… αγαπάει η Χαντάβα

Έτσι… αγαπάει η Χαντάβα

Στο γήπεδο πέρασε τη “Γιορτή των Ερωτευμένων” η Ελληνίδα διεθνής άσος, όπου γιόρτασε τον… έρωτα της με τη διάκριση, πανηγυρίζοντας μετις συμπαίκτριές της μία ακόμη νίκη.

To νικηφόρο λοιπόν σερί της Ταργκόβιστε συνεχίστηκε και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου η ομάδα της Ευαγγελίας Χαντάβα επικράτησε εντός έδρας με 3-0 σετ τηςΤάργκου Μούρες στο φινάλε της 16ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Η παρέα της διεθνούς ακραίας από τα Γρεβενά κόντρα στην ομάδα του Βούλγαρου πρώην τεχνικού του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ, δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τις φιλοξενούμενες, επί των οποίων πραγματοποίησαν επίδειξη δύναμης και έφτασαν «δια περιπάτου» με 25-09, 25-13, 25-17 στην 5η συνεχόμενη νίκη τους.

Το νέο τρίποντο της ομάδας του Ζόραν Τέρζιτς σε συνδυασμό με το χαμένο βαθμό της CSM Βουκορεστίου στο Μπακάου από την γηπεδούχο Στίντα (2-3) έφεραν την Ταργκόβιστε ισόβαθμη με 42 βαθμούς στην 2η θέση της κατάταξης με την ομάδα του Βουκουρεστίου, δύο μόλις βαθμούς από την πρωτοπόρο Άλμπα Μπλάι, που επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Κραιόβα, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο.