DARK ROOM

Πάρης Ευαγγελίου: Ο παλιός είναι αλλιώς… στην ανατολική Αττική

Πάρης Ευαγγελίου: Ο παλιός είναι αλλιώς… στην ανατολική Αττική

Η αγάπη του για το βόλεϊ γνωστή, το ίδιο και η αγάπη του για την Ανατολική Αττική! Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΑΟ Μαρκοπούλου, πολιτικό μηχανικό Πάρη Ευαγγελίου, ο οποίος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ανατολική Αττικής  για τις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά “Αττική Μπροστά”.

Ο κ. Ευαγγελίου δεν είναι πρωτάρης στην αυτοδιοικητική δοκιμασία, καθώς την προηγούμενη 5ετία επέλεξε να απέχει από τη συμμετοχή του στην Περιφέρεια, αν και ήταν τότε εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.

«Στην περιφέρεια θα καθοριστούν οι εξελίξεις της Ανατολικής Αττικής για την επόμενη δεκαετία και ο τόπος μας χρειάζεται να έχει δυνατή διοίκηση. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να του πει κανένας “όχι”, γνωρίζοντας τόσο την προσωπικότητά του όσο και την αυτοθυσία του. Ο Νίκος αποτελεί για μένα και έμπνευση και σιγουριά αξιοσύνης. Η εμπιστοσύνη που έχω στο πρόσωπό του είναι σαφέστατα η κινητήριος δύναμη αυτής μου της απόφασης», αναφέρει για την υποψηφιότητά του ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει και για περισσότερο βόλεϊ στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας!

Καλή επιτυχία