Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έβδομος παίκτης αλλά με προσοχή

Έβδομος παίκτης αλλά με προσοχή

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κόσμο του Δικεφάλου να δώσει δυναμική παρουσία στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό πάντα όμως μέσα σε κόσμια πλαίσια για να τιμωρηθεί με οποιοδήποτε τρόπο η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους φιλάθλους του να δώσουν το βροντερό παρών στον αγώνα ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός  που θα γίνει το Σάββατο 22/11 και ώρα 17:00 στο “PAOK Sports Arena”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE.
Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και όλοι οι συντελεστές του, διοίκηση, προπονητές , παίκτες και φίλαθλοι θα φανούν αντάξιοι σε αυτή την πρόκληση.
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου εφιστά την προσοχή στους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο.
Το παραμικρό επεισόδιο εντός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα η χρήση ή και ρίψη αντικειμένων και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο.
Επ’ ουδενί οι φίλαθλοι δεν πρέπει να δώσουν την ευκαιρία στους διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι , να εκκενώσουν το γήπεδο ή να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι εις βάρος μας σε μια προσπάθεια που όλοι προσδοκούμε να καταλήξει σε μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας.
Φίλαθλε του ΠΑΟΚ η ομάδα τώρα σε χρειάζεται! Σε περιμένουμε στο “PAOK Sports Arena”. Γίνε εσύ ο 7ος παίκτης της ομάδας μας”.