Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Mε… ευλογίες Γκάλιτς ο «διπλοθεσίτης» Rowe

Mε… ευλογίες Γκάλιτς ο «διπλοθεσίτης» Rowe

Με τις καλύτερες συστάσεις από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Γκάλιτς ο 22χρονος Αμερικανός, Spencer Rowe υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παμβοχαϊκό, ο οποίος μετά το… ναυάγιο της μεταγραφής Παπαδόπουλου, θα κινηθεί για την απόκτηση Αριστόπουλου, Μακρυγιάννη.

“Είναι καλός παίκτης, με ιδιαίτερη έφεση στο μπλοκ” ήταν τα πρώτα λόγια του Κροάτη  άσου της  Τερουέλ, Ντάνιελ Γκάλιτς με τον οποίο το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός άσος προπονήθηκε μαζί στην ισπανική ομάδα. “Νομίζω πως θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής για να βρεθεί σε φουλ φόρμα, ενώ λόγω του νεαρού της ηλικίας του, δεν έχει μεγάλη πείρα” τόνισε ο προσφάτως… χαζομπαμπάς, πρώη άσος του “τριφυλλιού”.

Σύμφωνα με πηγές από την ομάδα της Βόχας, ο Rowe (2.02μ) , που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία ως κεντρικός, εξυπηρετεί τα πλάνα της ομάδας της Κορινθίας, η οποία μετά την μετακίνηση του Ηρακλή Παπαδόπουλου από τη Λαμία στον Παναθηναϊκό, σκέφτεται να στραφεί στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Αριστόπουλο ή να κρατήσει μόνο τον Άκη Ασπιώτη και αν χρειαστεί κάποιες βοήθειες να τις πάρει από τον 22χρονο Αμερικανό.

Παράλληλα υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ξένου ακραίου, αλλά και για την επιστροφή του δίμετρου 23χρονου κεντρικού του Ερμή Πατρών, Νίκου Μακρυγιάννη στην ομάδα της Βόχας