Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευλογημένος Γκόμεζ (φωτ.)

Ευλογημένος Γκόμεζ (φωτ.)

Ήταν αναμφίβολλα η χρονιά του! Αυτή τη χαρά ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ δεν μπορεί να την κρύψει, δεν μπορεί να την περιγράψει, μπορεί όμως να την αποτυπώσει.

Με τα μετάλλια στο στήθος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σύρο, την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Ζάχρα στο Λίβανο αλλά και τα βραβεία MVP, ο Βενεζουελάνος διαγώνιος έβγαλε μια φωτογραφία με νόημα!

gomez

“Ευχαριστώ Θεέ μου για τη φανταστική σεζόν! Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν και με πίστεψαν και συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Ευχαριστώ την ομάδα μου και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους όλη τη σεζόν, που μου έδωσαν όλη αυτή την ενέργεια να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ευχαριστώ και την ομάδα και τους φίλους της Ζάχρα για αυτή τη μοναδική στιγμή.

Είμαστε Πρωταθλητές φίλε μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεζόν 2014-15”, έγραψε ο Γκόμεζ που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη παιρνόντας χρόνο αποκλειστικά με την οικογένειά του και περιμένοντας σε λίγες μέρες της επίσημες οικογενειακές διακοπές στο Μαϊάμι!

Διακοπές και ξεκούραση που του αξίζουν με το παραπάνω!