CEV CUP

Ευρώπη με εντολή Παλιόπορτα το «Πειρατικό»!

Ευρώπη με εντολή Παλιόπορτα το «Πειρατικό»!

Λίγο πριν εκπνεύσει η διορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με τις συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ο Φοίνικας Σύρου φαίνεται πως θα αποστείλει συμμετοχή και θα φορέσει το κοστούμι για τα σαλόνια του CEV Cup 2015-16!

Με τον πρόεδρο του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρη Παλιόπορτα να παίρνει επάνω του την υπόθεση Ευρώπη, αργά το βράδυ της Τρίτης (19/5) το μόνο που απομένει είναι η αποστολή του εγγράφου προς την ΕΟΠΕ προκειμένου να σταλεί στη CEV η συμμετοχή.

Η εκπομπή στο “Φιλέ” έκανε το πρώτο ποστάρισμα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ότι το Πειρατικό θα σαλπάρει στην Ευρώπη, κάτι που επιβεβαίωσε στο Volleyplanet ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Νικολούζος.

Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης Παλιόπορτας δείχνει ποιος είναι ο καπετάνιος της νησιωτικής ομάδας και αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη για το Φοίνικα Σύρου σε εποχές πολύ δύσκολες οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, μέχρι και την Τετάρτη (20/5) το βράδυ θα γνωρίζουμε οριστικά το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα 2015-16, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να έχουν κλείσει θέση.