Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εξάρθρωση ώμου η Γκάνο!

Εξάρθρωση ώμου η Γκάνο!

Νοκ άουτ για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι η Κέισι Γκανο. Η διαγώνια Καναδέζα του Άρη υπέστη εξάρθρωση ώμου στο 13-14 του 1ου σετ  του ντέρμπι με τον ΠΑΟ και αποχώρησε από το γήπεδο σφαδάζοντας από τους πόνους όπως έδειξε και η τηλεοπτική εικόνα που ήταν συγκλονιστική.

Παρά το σοκ του τραυματισμού, οι συμπαίκτριες της ανασυγκροτήθηκαν, πείσμωσαν ανέβασαν την απόδοση τους και με μπροστάρισες τις Καετάνο, Τυφλιώρη, Καλανταρίδου, Γουγούση, Τσομπανίδου, επικράτησαν του ΠΑΟ με 3-0 και έσπασαν μια μεγάλη αρνητική παράδοση που είχε ο συλλογος της Θεσσαλονίκης.

Τη σπουδαία νίκη, αφιέρωσε στην Γκανο που είναι πολύ αγαπητή από τις συμπαίκτριες της και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σολκίδης, ο οποίος σχολίασε: «Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη στην Κέισι Γκάνο, ο τραυματισμός της οποίας ήταν ένα μεγάλο σοκ, αλλά ελπίζω να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

Η νεαρή αθλήτρια θα εξεταστεί και πάλι σήμερα από τον γιατρό της ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού της και ο χρόνος αποθεραπείας της.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...