Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εξερεύνηση και ξεκούραση για τον Ρανγκέλ (φωτ.)

Εξερεύνηση και ξεκούραση για τον Ρανγκέλ (φωτ.)

Tα πανηγύρια στη Θεσσαλονίκη μετά το πρώτο νταμπλ του ΠΑΟΚ τελείωσαν, με τους αθλητές να έχουν το ελεύθερο να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πολλοί απ’ αυτούς έχουν αποχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα με προορισμό τους τόπους καταγωγής τους αλλά ο Λούκας Ρανγκέλ… γνήσιος Βραζιλιάνος δεν θα μπορούσε από το να εξερευνήσει τη χώρα μας!

Του Μανώλη Κοκκίνη

Ο Σκουλ Χιμένες αποχώρησε πριν λίγες ημέρες για τη γενέτειρα του (Κούβα), ενώ ο Ερνάντο Γκόμεζ -που αν και έχει κλείσει διακοπές στο Μαϊαμι- δείχνει να μη χρειάζεται ακόμα ξεκούραση, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στο Λίβανο με τη Ζάχρα του Μιχαΐλοβιτς (2-2 νίκες στην τελική φάση).

Εκείνος όμως που κάνει τη διαφορά, είναι ο Λούκας Ρανγκέλ. Μπορεί να έχει άφησε για λίγο τη Θεσσαλονίκη, αλλά δε πήγε πολύ μακριά. Ξεκίνησε τις διακοπές του απ’ την Αθήνα, στην οποία βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες, ανακαλύπτοντας την ιστορία της πρωτεύουσας.

Ο Ρανγκέλ ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο για να συμβάλει κι αυτός στην κατάκτηση του «ασπρόμαυρου» νταμπλ, αλλά όπως φάνηκε πρόλαβε να δεθεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με τη χώρα μας. Ο ίδιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες προβάλλει την εξερεύνηση του στο κέντρο της Αθήνας.

lucao

lucao1