Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εξωδιοικητική οικονομική ενίσχυση

Εξωδιοικητική οικονομική ενίσχυση

Η χρηματοδότηση από εξωδιοικητικούς παράγοντες που μοίρασαν ένα ποσό στους παίκτες είναι αυτή που κρατά ζωντανό τον Άρη λίγο πριν τον μεγάλο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου…

Η κατάσταση στον Άρη είναι οριακή ,καθώς άπαντες προσπαθούν να σώσουν την χρονιά παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έπειτα από προσπάθειες όλων να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία  την Τετάρτη έγινε μια κίνηση από εξωδιοικητικούς  παράγοντες, μεταξύ των οποίων η εταιρία Kritsimis Kosmima, ο Άρης Ναούμ κ.α. που έβαλαν πλάτη συγκεντρώνοντας και μοιράζοντας ένα ποσό στους «κίτρινους».

Ποσό  που μπορεί να μην σώζει την χρονιά, ωστόσο όπως και να έχει αποτελεί φιλί της ζωής που κρατά όρθιους τους  αθλητές προκειμένου να παλέψουν κόντρα στον Φοίνικα Σύρου που θα αγωνιστεί χωρίς τον Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς.

Την ίδια ώρα πάντως οι διοικούντες του ΤΑΠ σε συνεργασία με αυτούς του Ερασιτέχνη προσπαθούν να βρουν λύσεις και μάλιστα υπάρχει πρόταση να μπει  1 ευρώ «καπέλο» στο εισιτήριο σε κάποια παιχνίδια της ποδοσφαιρικής  και μπασκετικής ομάδας.