Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εξτρά κερκίδες και δεν θα πέφτει καρφίτσα (φωτ.)!

Εξτρά κερκίδες και δεν θα πέφτει καρφίτσα (φωτ.)!

Η Κοζάνη για 3η φορά φέτος φοράει τα καλά της για να υποδεχτεί ωστόσο τον κρισιμότερο αγώνα της Εθνικής Ανδρών, αυτόν κόντρα στην Ισπανία (19.00, ΕΡΤ1) για την πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 της Πολωνίας.

leykovrysi_kerkida2

Το κλειστό της Λευκόβρυσης αναμένεται κατάμεστο ενώ για πρώτη φορά στο γήπεδο με εντολή του αντιδημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη άνοιξαν και οι συρόμενες κερκίδες και πραγματικά η ατμόσφαιρα αναμένεται εκπληκτική.

Η ζήτηση για τα «μαγικά» χαρτάκια είναι μεγάλη ενώ οι φίλοι της Εθνικής από την Κοζάνη αλλά και όλες τις γύρω περιοχές αναμένεται να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

leykovrysi_kerkida1

Πρόβλημα με «Τζούμι»

Ο Γιώργος Τζιουμάκας δεν συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου (19:00, ΕΡΤ1) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο διεθνής διαγώνιος υποβάλλεται σε θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην Κοζάνη βρίσκεται τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, Νεκτάριος Χαλβατζής.