A2

Φ.Ο.Β… ερή πρωτοβουλία από Βριλήσσια

Φ.Ο.Β… ερή πρωτοβουλία από Βριλήσσια

Ο ιστορικός σύλλογος των βορείων προαστείων προσκαλεί τους φίλους του βόλεϊ να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων συγκεντρώνοντας ανήμερα της φετινής εντός έδρας πρεμιέρας  της ομάδας, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά η Αναακοίνωση

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας  και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) του Δήμου Βριλησσίων απευθύνουν κάλεσμα αλληλεγγύης  για μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, το οποίο αυτή τη στιγμή στηρίζει  περισσότερους από 1600 δικαιούχους, χρειάζεται αυτή την εβδομάδα ενίσχυση στα εξής
προϊόντα :

• Λάδι
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• Γάλα συμπυκνωμένο

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων συγκεντρώνει στο διάστημα 08/11-15/11  τα παραπάνω προϊόντα στο κλειστό Βριλησσίων (Ολυμπιονικών 1 και Σπύρου Λούη 5, τέρμα  Κισσάβου) από Δευτέρα ως και Παρασκευή 15:30-18:30, Σάββατο 09:00-11:00. Η δράση κορυφώνεται στην επίσημη πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Φ.Ο. Βριλησσίων  μπροστά στο κοινό της, το Σάββατο 12/11 όπου υποδέχεται στις 17:45 στο κλειστό  Βριλησσίων, την Ε.Α.Πατρών για τη 2η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Ο ιστορικός Φ.Ο. Βριλησσίων και ο Ο.Κ.Π.Α. του Δήμου Βριλησσίων απευθύνουν από κοινού κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο, τους φορείς των Βριλησσίων και όχι μόνο, να  στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και παράλληλα, να έρθουν να υποστηρίξουν από κοντά τις
προσπάθειες της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2. Γιατί με όχημα την  αλληλεγγύη και τη συνεργασία, που ενυπάρχουν στο θεωρούμενο ως το ομαδικότερο των  ομαδικών άθλημα το βόλεϊ, μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο!

Περιμένουμε τη στήριξή σας!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο : info@fovrilission.gr και στο 6945756869. Tα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων είναι στη  Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια με στοιχεία επικοινωνίας k.pantop_vrilissia@yahoo.gr  και τηλέφωνο :2108045564.

Φωτό: Facebook ΦΟ Βριλησσίων – FO Vrilission

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...