A2

Φ.Ο.Β… ητρο ξανά η Γκότζη

Φ.Ο.Β… ητρο ξανά η Γκότζη

Στην ομάδα της «καρδιάς» της επέστρεψε η πρώην αρχηγός των Βριλησσίων, Μιμή Γκότζη, προκειμένου μαζί με άλλες πρώην της συμπαίκτριες να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια διάκρισης του Φ.Ο. Βριλησσίων.

Η 28χρονη ακραία, που υπό τις τεχνικές οδηγίες του Μανώλη Καλημεράκη, φόρεσε για πρώτη φορά το 2007 τα χρώματα του συλλόγου των βορείων προαστίων, αποτελεί ασφαλώς με την εμπειρία της ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή, Στέλιου Ατσιδάφτη, ο οποίος έχει εκτιμήσει άλλωστε τις δυνατότητές της από την περσινή τους συνεργασία στο ΓΣ Χαλανδρίου.

Μαζί της η Γκότζη, που παράλληλα με τη σάλα έχει να επιδείξει και μία πετυχημένη καριέρα στην άμμο, θα έχει και άλλα γνώριμα πρόσωπα, πρώην αθλήτριες των Βριλησσίων και συμπάικτριές της στο Χαλάνδρι, την κεντρική Μαριάνα Μαβιλίδη (1.80μ), που όταν το 1998 άρχισε την καριέρα της στην εν λόγω ομάδα ομάδα, είχε αγωνιστεί και ως ακραία, αλλά και την 26χρονη ακραία, Άρτεμις Τσαρακλή (1.74μ), που έπαιξε στα Βριλήσσια για μια ολόκληρη πενταετία από το 2005 εώς το 2010.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...