Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φαμπιάν και Ναϊντένοβα στον Αίαντα (foto-vid)

Φαμπιάν και Ναϊντένοβα στον Αίαντα (foto-vid)

Ένα ακόμη ρεπορτάζ του Volleyplanet επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά πριν από λίγες ώρες, καθώς οι νεοαποκτηθείσες ξένες του Αίαντα Ευόσμου θα ενισχύσουν φέτος την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αρχής γενομένης από το αποψινό φιλικό με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στη Θεσσαλία.

Ο Ηλίας Ζωλοσταθιάδης φόρτωσε το φετινό οπλοστάσιο της ομάδας του ενόψει της μάχης της παραμονής με δυο πανέμορφες αθλήτριες.

Dani_Naydenova 2

Η μία είναι η 21χρονη Βουλγάρα ακραία της γαλλικής Evreux (A2 κατηγορία) Ντάνι Ναιντένοβα, κόρη του γνώριμου πρώην αθλητή των Ορεστιάδα, Άρη και πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Βουλγαρίας, Ναϊντέν Ναίντένοφ.

Dani_naydenova 1

Η Βουλγάρα ακραία (1.80μ) , που ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας της, αγωνίζεται με το εθνόσημο και στο μπιτς βόλεϊ και είναι έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα του Ευόσμου στην επίτευξη των φετινών της στόχων.

erika_fabjan 1

Από την άμμο  προέρχεται όμως και το έτερο φετινό απόκτημα του Αίαντα, η 28χρονη Σλοβένα ακραία (1.77μ), Έρικα Φαμπιάν, από τη Λιουμπλιάνα. Αχώριστο δίδυμο από το 2004 με την αδελφή της Σιμόνα εκπροσωπεί την Σλοβενία στα διεθνή τουρνουά της FIVB και ελπίζει κι αυτή πως θα βάλει το δικό της… λιθαράκι στην προσπάθεια της νέας της ομάδας για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

erika_fabjan2

Δείτε στο video την Έρικα με την αδελφή της Σιμόνα… εν δράσει