Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φαμπιάνο: «Καθε μέρα και καλύτερος»

Φαμπιάνο: «Καθε μέρα και καλύτερος»

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου πασαδόρου της Λαμίας, Φαμπιάνο ντε Σόουζα στο ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε, καθώς ο 25χρονος αντικαταστάτης του Μακκίμπιν στον Γυμναστικό, αν και ακόμη βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής, όπως δήλωσε στο Volleyplanet.gr ελπίζει στη Σύρο να συνδυάσει την επίσημη δική του πρώτη με την παρθενική φετινή νίκη της ομάδας.

Ο Φαμπιάνο που δηλώνει ενθουσιασμένος από το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και από τους ανθρώπους της, βάζει από την αρχή ως στόχο τα επιτυχημένα αποτελέσματα , που θα ξεκολλήσουν τη Λαμία από τον πάτο της βαθμολογίας και θα προσφέρουν πολύτιμες ανάσες,.
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τις προπονήσεις είναι πολύ καλές. Όλοι με βοηθάνε να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ σ’ αυτό βοηθάει και η παρουσία του Ούγκο (σ.σ Γκιμαράες, Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ξεκινήσουμε τις νίκες.

Όλοι οι άνθρωποι της Λαμίας μου φέρονται πολύ όμορφα, ενώ ιδιαίτερα ο κόουτς Μέλκας είναι πολύ καλός τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν προπονητής, ενώ έχει αγωνιστεί και σαν πασαδόρος όταν ήταν αθλητής και οι συμβουλές του είναι πολύ χρήσιμες» δήλωσε ο συμπατριώτης του Ούγκο, που αποκάλυψε ότι δεν ήρθε “αδιάβαστος” στη νέα του ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς εκτός του Ούγκο πήρε και από άλλους συμπατριώτες του πολύτιμες πληροφορίες .

«Ήξερα που έρχομαι καθώς είχα συνομιλήσει μαζί του πριν απαντήσω θετικά, ενώ είχα μιλήσει και με τον φίλο μου, Ιγκόρ Σόουζα ο οποίος αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα για 1,5 χρόνο με την Κηφισιά. Μέρα με την ημέρα θα γίνομαι καλύτερος και θα μαθαίνω ακόμα καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος ν αγωνιστώ απέναντι στον Φοίνικα το Σάββατο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω ότι πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη έτσι ώστε να ανεβούμε στην βαθμολογία και αυτός θα ναι ο στόχος στα παιχνίδια από δω και πέρα» υποστήριξε ο νεοαποκτηθείς άσος της Λαμίας