DARK ROOM

Το Fan Club του Ζηρινείου

Το Fan Club του Ζηρινείου

Η καλή φετινή πορεία της Κηφισιάς, με αποκορύφωμα τη χθεσινή νίκη 3-1 σετ των παικτών του Κώστα Αρσενιάδη επί του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague, έχουν προσελκύσει στο Ζηρίνειο πολλές αιθέριες υπάρξεις, που δηλώνουν θαυμάστριες κάποιων άσων των γηπεδούχων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται στα βόρεια προάστεια, εκτός από την πεθερά του Γιοβάνοβιτς, που δεν σταματά να χειροκροτάει το Σέρβο άσο στο πλευρό της κορής της Mirjana, δεν αποκλείεται σύντομα να… εμφανιστούν κι άλλες, υποψήφιες, πεθερές στην κερκίδα του απόρθητου φέτος κλειστού της Κηφισιάς.

Μεταξύ των παικτών της ομάδας των βορέιων προαστείων, τις περισσότερες εκδηλώσεις θαυμασμού σε κάθε αγώνα δέχονται οι Φερέρα και Παπαγγελόπουλος, με τους δύο άσους να έχουν αποκτήσει το δικό τους fan club, ενώ ο Ισπανός “Super Mario” φαίνεται μέχρι στιγμής πως κι εκείνος δε μένει ασυγκίνητος στην… πολιορκία που υφίσταται από καλλίγραμη Ελληνίδα καλλονή, που δεν είναι αθλήτρια, αλλά λατρεύει την γυμναστική. Άλλωστε ο Φερέρα έχει αφήσει… ιστορία στην Ανδαλουσία με τις κατακτήσεις του…