ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η φανέλα στον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Η φανέλα στον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο time-out από την προετοιμασία τους στο Νικόλαος Σαμαράς και να επισκεφθούν τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη είχαν την Τετάρτη οι διεθνείς μας οι προσφέροντας του μάλιστα και μια υπογεγραμμένη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Συνοδευόμενοι από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου και τον team manatzer της Εθνικής Μάριο Γκιούρδα, οι διεθνείς μας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ορεστιάδας και συνάντησαν τον πρώτο πολίτη της πόλης Βασίλη Μαυρίδη που είναι φανατικός φίλος του αθλήματος και στηρίζει την Εθνική μας ομάδα.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο και να τον πληροφορήσουν για την πορεία της προετοιμασίας της, ενώ παράλληλα του χάρισαν και μια φανέλα της Εθνικής μας υπογεγραμμένη από όλους.

Το κλίμα κατά την παρουσία των διεθνών μας στο Δημαρχείο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς οι Γκαράς, Τζούριτς, Κουμεντάκης, Ανδρεάδης, Δαλακούρας αλλά και Γκιούρδας είναι Εβρίτες γνωρίζοντας τον κ Μαυρίδη και έτσι η συζήτηση ήταν εγκάρδια και χαλαρή…

mayridis-ethnikh-orestiada-2016

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μαυρίδης τους δήλωσε πως θα έχουν κάθε υποστήριξη από την πλευρά του κατα την παρουσία τους στην Ορεστιάδα και αφού τους ευχήθηκε να πάρουν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό τους χάρισε αναμνηστικά της πόλης.

Μάλιστα με ποστάρισμα που έκανε σε Social Media ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης έγραψε “Είχα την χαρά να υποδεχθώ την Εθνική ομάδα βόλεϊ, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην πόλη μας. Καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνική μας”.