LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

«Φαντάσματα» του 2004 στη Σύρο!

«Φαντάσματα» του 2004 στη Σύρο!

Μνήμες Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004″… ξύπνησαν χθες στο κλειστό “Δ. Βικέλας” της Σύρου στη διάρκεια του γ’ σετ του β’ ημιτελικού, Φοίνικα Σύρου-ΠΑΟΚ, όταν μετά από το “μονόλογο” των νταμπλούχων που προηγούνταν με 23-20 οι “Πειρατές” άρχισαν να “ροκανίζουν” επικίνυδνα τη διαφορά και να απειλούν.

Έχοντας πλέον επιβάλλει απόλυτα το ρυθμό της η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με το Γιάννη Καλμαζίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, στη γωνία των αναπληρωματικών ο Βασίλης Κουρνέτας πιάνει “αγκαζέ” τον  “σεληνιασμένο” και χθες Κουβανό, Σεπέδα και του λέει στ’ αυτί: “Σεπεδα… Olympic Games 2004, Αthens! Κερδίζαμε με την Εθνική τις ΗΠΑ με 21-14 και στο τέλος χάσαμε το ματς. Άντε, μπες μέσα και “καθαρισέ” το…”, με τον Λη να χαμογελάει από δίπλα, που μολονότι δεν έπαιζε τότε στην αμερικάνικη ομάδα, γνώριζε φυσικά για εκείνη την επική ανατροπή των συμπατριωτών του.

Τελικά τη… δουλειά, αντί του Κουβανού Σεπέδα, την έκανε ο συμπατριώτης του Χιμένες αφού με δικό του μπλοκ άουτ διαμόρφωσε το τελικό 25-20, 3-0 σετ που έστειλε στο “καναβάτσο” τους Συριανούς και την ομάδα του στον σημερινό τελικό.

Φωτό: www.newsports.eu