ΔΙΕΘΝΗ

Φεύγει ο Λεόν από Ζενίτ Καζάν!

Φεύγει ο Λεόν από Ζενίτ Καζάν!

Οι φήμες που ήθελαν τον καλύτερο παίκτη του κόσμου να ακολουθεί χωριστούς δρόμους με την ρωσική την πρωταθλήτρια επιβεβαιώθηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Έπειτα από 4 χρόνια στο Ταταριστάν ο Κουβανό-Πολωνός σουπερστάρ αποχαιρετά την πρωταθλήτρια Ρωσίας, έχοντας φτάσει στο ζενίθ των διακρίσεων με 3 νταμπλ, 1 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 1 Super Cup, 3 συνεχόμενους τίτλους στο Champions League και ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συλλόγων.

Το ερώτημα πλέον είναι αν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική λίγκα, αποδεχόμενος τις προτάσεις από Αγία Πετρούπολη και Γκαζπρομ ή θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ζώντας μια νέα εμπειρία στην ιταλική Λίγκα, με μία εκ των Περούτζια η Ματσεράτα;

Η πρώτη πάντως μετά την άρνηση του Χουαντορένα για «σκάντζα» με τον Λεόν στην Καζάν, μοιάζει πιο πιθανή, με τη ρωσική ομάδα να αναζητά τον αντικαταστάτη του μετά και την άρνηση του Χουαντορένα. Κάποια σενάρια ωστόσο, φέρουν ως υποψήφιο «Αντι-Λεόν» το διεθνή Γάλλο της Πιατσέντζα, Κλεβενό παίκτη που παρόλο το σεβασμό για την αξία του, απέχει ασφαλώς παρασάγγας από την κλάση του Λεόν.