Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλικά στη Βάρνα για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Φιλικά στη Βάρνα για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Στο τουρνουά της Βάρνας θα γίνουν τα φετινά αποκαλυπτήρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που συνεχίζει την προετοιμασία του παρουσία του Βραζιλιάνου ακραίου Λεάλ.

Την συμμετοχή του στο τουρνουά της Βάρνας στις 6 με 8 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.  Εκεί ο Σάκης Μουστακίδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο League Cup.

Παράλληλα οι «κυανόλευκοι» του Έβρου διανύουν την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας τους έχοντας πλέον στην σύνθεση της ομάδας και τον Βραζιλιάνο ακραίο Λεάλ που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Σάκης Μουστακίδης δουλεύει αρκετά στο κομμάτι υποδοχή-μπλοκ και κόντρα επίθεση με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αφήνουν ικανοποιημένο με την προθυμία τους τον προπονητή τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας για τη φετινή χρονιά που είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική.

Οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα, ενώ οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν και να κρατήσουν την θέση που κατείχαν.

Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, Από Δευτέρα έως και Παρασκευή: 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλέφωνο: 25510-28761.