Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλική νίκη της ΜΕΝΤ

Φιλική νίκη της ΜΕΝΤ

Άρης και ΜΕΝΤ δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του φάιναλ φορ Κυπέλλου της Σύρου, καθώς σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Τούμπα, όπου παίχθηκαν δυο σετ και ένα ταί μπρέικ, η νεοφώτιστη ομάδα επιβλήθηκε με 2-1 (20-25, 25-21, 15-12) σετ.

Στο αγώνα που αποτέλεσε ένα καλό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν πλήρεις το παιχνίδι, απέναντι στους γηπεδούχους, από τους οποίους απουσίασε ο λίμπερο Κνάπεκ, ο Μπίσετ με πολιτικά ήταν στον πάγκο είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ενώ και ο Αντιφάκος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν πρόλαβε το ματς.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Σπύρου Φίνου, ανέβασε ταχύτητα και ισοφάρισε. Από κει και πέρα οι δύο προπονητέ, προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το τάι μπρέικ στα σημεία.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο τεχνικός Σπύρος Φίνος τόνισε στο Volleyplanet πως «έγινε ένα καλό παιχνίδι με χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο προπονητές. Κρατήσαμε τους παίκτες μας σε καλό ρυθμό, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται. Από την πλευρά μου μοίρασα το παιχνίδι και στους δύο πασαδόρους μου και στη θεση του λιμπερο έπαιξαν απο ένα σετ οι Μάντζιος, Κλέσερντ και Χατζηλιάδης».

Για τους “κίτρινους” το πολύπειρο λίμπερο, Λάμπης Μπαμπαλιούτας επεσήμανε στο Volleyplanet ότι «σήμερα ήταν μία ευκαιρία για να αλλάξουμε εικόνες από τις προπονήσεις και να μπούμε ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων. Παράλληλα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε πολλά παιδιά, που δεν έπαιξαν πολύ αλλά και η ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα ενόψει των κρίσιμων προσεχών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».