Φιλικό αλληλεγγύης στη μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου
07/01/2020 23:33
Φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα στη μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου διοργανώνει το Σαββάτο στο κλειστό της Βούλας η Θέτιδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση:
“Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του προπονητή μας Χρήστου Παπαθανασίου που έφυγε από κοντά μας πριν από τέσσερα χρόνια, διοργανώνει το Σάββατο (11/1,19:00 -ώρα προσέλευσης 18:30) στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας, αγώνα αλληλεγγύης, μεταξύ των ομάδων γυναικών της Θέτιδας Βούλας και του Παναθηναϊκού.
Όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Σας καλούμε όλους να τιμήσουμε μαζί τη μνήμη του προπονητή μας Χρήστου Παπαθανασίου, προσφέροντας στον συνάνθρωπο μας και να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά πως ο Χρήστος μας παραμένει και θα παραμένει στη μνήμη μας για πάντα”.