Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φιλικό «μπρα ντε φερ» με Ολυμπιακό στη Νάξο

Φιλικό «μπρα ντε φερ» με Ολυμπιακό στη Νάξο

Το πρώτο της φετινό αγωνιστικό τεστ ετοιμάζεται να περάσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, ώστε ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Κόβασιτς να μπορέσει να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αθλητριών του.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Νάξο και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Πανναξιακό, τον πρώτο την ίδια μέρα (Παρασκευή) και τον δεύτερο την επομένη ( Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου). Στους αγώνες αυτούς θα υπάρξει και «άτυπη ρεβάνς» σε έναν τρίτο αγώνα στις 3 Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο «Μελίνα Μερκούρη», στην έδρα του Ολυμπιακού.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα της Νάξου να μετρήσει της δυνάμεις της σε ένα ισχυρό τεστ απέναντι στον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός στο φετινό του ρόστερ έχει και δύο «πρώην Ναξιώτισσες», την Μελίνα Εμμανουηλίδου και την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα οι οποίες διακρίθηκαν με την φανέλα του Πανναξιακού.

Παράλληλα εξετάζεται η διεξαγωγή τουρνουά στη Νάξο την τελευταία εβδομάδα πριν από το πρώτο σερβίς, ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες βολιδοσκοπήσεις και έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές.