Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φιλικό τεστ με Πανιώνιο η Ηλιούπολη

Φιλικό τεστ με Πανιώνιο η Ηλιούπολη

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα δώσει η ομάδα της Ηλιούπολης. Το παιχνίδι με τις «κυανέρυθρες» που είναι αήττητες στην Α2, θα γίνει την Τετάρτη 6/1 στις 19:00 και θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ που σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου γύρου για την ομάδα των Νοτίων προαστίων.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις, της Καπέλου και της Αργυροπούλου, στόχος της προπονήτριας Δήμητρας Λυκογιάννη είναι να κρατήσει σε υψηλού ρυθμούς το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας της κόντρα  στην Ένωση, ματς που  θα είναι παράλληλα και τηλεοπτικό.

Επίσης η εμβληματική τεχνικός του συλλόγου, εκπροσώπησε την Ηλιούπολη στην σπουδαία εκδήλωση της Αγίας Παρασκευής με το αξέχαστο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη θρυλική «χάλκινη» εθνική ομάδα του 1987.

Για την ίδια εκδήλωση, η διοίκηση του ΓΣΗ μέσω του Γραφείου Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής που φρόντισαν 29 χρόνια μετά τον ευρωπαϊκό άθλο της Γάνδης, να συγκεντρώσουν τους Έλληνες διεθνείς εκείνης της εποχής και στο περιθώριο του επιτυχημένου τουρνουά στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου, να συγκεντρώσουν χρήματα για ιερό σκοπό όπως είναι η ενίσχυση του «χαμόγελου του παιδιού».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...