Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φιλικό… χατ τρικ του Α.Ο Θήρας στο Αιγάλεω

Φιλικό… χατ τρικ του Α.Ο Θήρας στο Αιγάλεω

Τρίτωσε το… καλό στα φετινά φιλικά του Α.Ο Θήρας με τη νησιώτικη ομάδα να φτάνει στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμες επιτυχίες επί αθηναϊκού εδάφους, κερδίζοντας με 0-3 (17-25, 23-25, 18-25) στο Αιγάλεω την τοπική ομάδα,

Η νησιώτικη ομάδα, ανώτερη σε όλους τους τομείς από την νεοφώτιστη αντίπαλό της, με εξαίρεση το β’ σετ, όπου η μαχητική ομάδα της Αγγελικής Βλάχου κατάφερε να ανατρέψει μια μεγάλη διαφορά εις βάρος της, αλλά στο 23-23 έχασε το σετ στα σημεία, είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά, κέρδισε στο τέλος το χειροκρότημα του προπονητή της, αλλά και των αντιπάλων.

Μοναδική “παραφωνία” στο όμορφο κλίμα του φιλικού, ο τραυματισμός της πασαδόρου του Αιγάλεω, Κατερίνας Βλάχου, που στο 9-17 του γ’ σετ πάγωσε το κλειστό, όταν δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από συμπαίκτριά της και αντικαταστάθηκε μέχρι τέλους από τη νεαρή Δρεμπελά.

Τόσο η κα Βλάχου, όσο και ο Σέρβος προπονητής της Σαντορίνης κ. Βάσοβιτς, στο τρίτο τους φετινό φιλικό,  δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και έβγαλαν πολύτιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Για τις φιλοξενούμενες, δικαιολογημένα απούσα ήταν η Μερκάδο, με τη διαγώνια του ΑΌ. Θήρας να είναι στο Άρνεμ με 15π (11 επ., 3 άσους, 1 μπλοκ) η τοπ σκόρερ στην ήττα 3-0 από την Κίνα, στην πρεμιέρα των αγώνων του Α’  ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.