A2

Φιλιππάτος: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Φιλιππάτος: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα με τον προπονητή της ομάδας, Δήμο Φιλιππάτο αλλά από τις δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ότι ο κόους δεν εφησυχάζει.

Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ο Αστέρας έχει κάνει το τρία στα τρία με τελευταία νίκη αυτή επί του ΓΑΣ Μεσσαράς, με τον κόουτς του Αστέρα να δηλώνει:  ”Ο λαός λέει πως η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται.Αυτό συνέβη και για την ομάδα μου.Από την αρχή μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι γιατί ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο,παρόλο που όλη τη βδομάδα λέγαμε ότι η Μεσσαρά έιναι μια ομάδα που θέλει προσοχή ιδιαίτερα μετά από το προηγούμενο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο.
Αυτή η νωθρότητα που παρουσιάσαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μας έκανε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου,αντί να επιβάλλουμε εμείς το δικό μας, και στη συνέχεια μας δημιούργησε ανασφάλεια και θα έλεγα και φόβο για ένα πιθανό στραβοπάτημα. Το παιχνίδι τακτικά πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει όμως δε μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλα στο κομμάτι σερβις – μπλοκ – άμυνα εκτός από το 15-15 του 4ου σετ και μετά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Παλλήνη κι ελπίζω να μην παρουσιάσουμε πάλι αυτό το πρόσωπο. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας μου σήμερα.
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...