Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Υβριστικά, συστάσεις και συμμόρφωση σε αυτές αναφέρει το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης των «αιωνίων», καθώς επίσης γίνεται καταγραφή της διακοπής.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Ο αγώνας καθυστέρησε 5 λεπτά λόγω αιτήματος της τηλεόρασης. Στο δεύτερο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 12-11υπέρ της Β’ ομάδας (σ.σ Ολυμπιακός) φίλαθλοι του ΠΑΟ φώναζαν εν χορώ υβριστικό σύνθημα* για τον Κοκκινάκη, το παιχνίδι διεκόπη και έγιναν συστάσεις. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 2ο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 16-13υπέρ της Β’ όμαδας (σ.σ Ολυμπιακού), οι παίκτες βρίσκονταν στον πάγκο τους για το τεχνικό τάιμ άουτ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟ πέταξαν ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι (γεμάτο) νερό στον πάγκο του ΟΣΦΠ. Δεν τραυματίστηκε κανένα μέλος της ομάδας.

Στο 3ο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 23-22 υπέρ της Α’ ομάδας (σ.σ Παναθηναϊκός) φίλαθλοι του Π.Α.Ο αντιδρώντας σε απόφαση του Α’ διαιτητή πέταξαν στον κυρίως αγωνιστικό χώρο του ντέρμπι (στη μεριά του ΟΣΦΠ) δυο πλαστικά μπουκάλια, κέρματα. Ο πρώτος διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και κατέβηκε από τη σκάλα. Εκείνη τη στιγμή ένα άδειο κουτάκι κόκα κόλα έπεσε στην πλευρά του Α’ Διαιτητή. Έγιναν συστάσεις, οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

*το υβριστικό σύνθημα αναγράφεται αναλυτικά στο φύλλο αγώνα.