ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Φιλόξενο το Βραχάτι για την Εθνική γυναικών

Φιλόξενο το Βραχάτι για την Εθνική γυναικών
Για πρώτη φορά, Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών φιλοξενείται στο Βραχάτι για προετοιμασία, με τους ανθρώπους του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και του ξενοδοχείου Alkyon να παρέχουν ό,τι χρειάζεται η «γαλανόλευκη» για να γίνονται οι προπονήσεις υπό τις καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο Silver European League.

Από την Δευτέρα (14/5) πραγματοποιούνται καθημερινές διπλές προπονήσεις στο «Γ. Τριαντάφυλλος», αλλά και βάρη στο Legends Gym στο Βραχάτι, χορηγία του ιδιοκτήτη Αλέξανδρου Μπαλαμπάνη προς την Εθνική ομάδα. Με τις 19 αθλήτριες που είχε το προσκλητήριο του Γκιγιέρμο Ναράνχο παρούσες, πραγματοποιήθηκε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Alkyon στο Βραχάτι που φιλοξενείται η Εθνική, η φωτογράφηση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τοπικών φορέων και της Εθνικής γυναικών:

Αννίβας Παπακυριάκος (Δήμαρχος Βέλου-Βόχας): «Μεγάλη τιμή η παρουσία της Εθνικής στη πόλη μας»

«Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω την Εθνική ομάδα γυναικών στη πόλη μας και τους ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία. Είναι μεγάλη χαρά που φιλοξενούμε στο Βραχάτι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Alkyon για την διαμονή των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου. Το Ευρωπαϊκό λιγκ είναι μία μεγάλη διοργάνωση και οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό Βραχατίου είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας. Το κλειστό “Γ. Τριαντάφυλλος” είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα».

Ευαγγελία Πολίτη (ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου Alkyon): «Περήφανοι για την Εθνική μας»

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε την Εθνική γυναικών στο ξενοδοχείο μας. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.): «Πρώτοι στο European League»

«Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική γυναικών βρίσκεται στο Βραχάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, την Περιφέρεια Πελοπονήσου, το ξενοδοχείο Alkyon για την υπέροχη φιλοξενία και όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής σε αυτή την προετοιμασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Εθνική ομάδα να πάει μπροστά και μακάρι εδώ στο Βραχάτι να βγούμε και πρώτοι στο Ευρωπαϊκό λιγκ».